MORS DAG D. 14 MAJ

RESTAURANT MENU OG TAKE AWAY MENU

MORS DAG RESTAURANT MENU

 
VELKOMST COCKTAIL 
PASSIONSFRUGT MOJITO MED MYNTE OG LIME
(kan fås virgin naturligvis)

SUSHI 26 STK
2 NIGIRI FL KAMMUSLING MED UNAGISAUCE, FORÅRSLØG OG IKURA
2 NIGIRI FLAMMEGRILLET LAKS
2 NIGIRI FERSK FÆRØRSK LAKS
2 NIGIRI SØD REJE MED SALTSYLTET CITRON
2 NIGIRI TORO TUNA MED BAERII CAVIAR
4 STK URAMAKI KREBSEHALE TRØFFEL
4 STK URAMAKI EBI TEMPURA
4 STK URAMAKI LAKS SHISO
4 STK KABURIMAKI EBI SALMON

OTSUMAMI
KAMMUSLING MED BRUNET MISOSMØR
PÅ SAUTERET SPINAT, TOGARASHI OG CITRON

UDVALG AF VORES SPRØDE OTSUMAMI
2 HARUMAKI MED GRIS, KÅL OG SHIITAKE
2 DYBSTEGT GYOZA MED KYLLING OG GRØNTSAGER
4 CRISPY EBI
4 STK KARAAGE (JAPANSK DYBSTEGT KYLLING)
HARUMAKI/GYOZA DRESSING
CHILI MAYO

DESSERT
BROWN BUTTER MISO KARAMEL BROWNIE MED MISOKARAMEL
RYÅ VANILIEIS OG FRISKE HINDBÆR

PR PERSON 375,-
MIN. 2 PERS 

MORS DAG TAKE AWAY MENU


SUSHI 40 STK

2 NIGIRI FL KAMMUSLING MED UNAGISAUCE, FORÅRSLØG OG IKURA
2 NIGIRI FLAMMEGRILLET LAKS
2 NIGIRI FERSK FÆRØRSK LAKS
2 NIGIRI SØD REJE MED SALTSYLTET CITRON
8 STK URAMAKI KREBSEHALE TRØFFEL
8 STK URAMAKI EBI TEMPURA
8 STK URAMAKI LAKS SHISO
8 STK KABURIMAKI EBI SALMON

UDVALG AF VORES SPRØDE OTSUMAMI
REJECHIPS
2 HARUMAKI MED GRIS, KÅL OG SHIITAKE
2 DYBSTEGT GYOZA MED KYLLING OG GRØNTSAGER
4 CRISPY EBI
4 STK KARAAGE (JAPANSK DYBSTEGT KYLLING)
HARUMAKI/GYOZA DRESSING
CHILI MAYO

Menuen passer til 2 pers. 
500,- for hele menuen

 

I ANLEDNING AF VORES 1 ÅRS FØDSELSDAG OG VALENTINSDAG D. 13 OG 14 FEBRUAR HAR VI LAVET EN SPÆNDENDE OG LÆKKER MENU TIL JER MED 36 STYKKER BLANDET SUSHI TIL EN FEJRINGSPRIS PÅ KUN 350 KR. KAN KUN KØBES D.13 & 14 FEBRUAR