RESTAURANT AFTEN
AFTEN RESTAURANT
Vi laver frisk sushi og på bestilling, det højner kvaliteten og oplevelsen, så bestil gerne i god tid.
Det er svært for os at vide præcis hvor meget sushi hver enkelt kan spise, da folk er meget forskellige, men en god guideline er, at en voksen vurderes til at kunne spise ca 14-18 stykker sushi. :-
MENUER GODE TIL EN
Ebi Menu 18 stk 165,-
2 Nigiri Fersk ebi
8 Uramaki Tempua ebi
4 Uramaki Not Like California
4 Hoso Reje
Chef´s Favourite Menu 18 stk 165,-
1 Nigiri Laks
1 Nigiri Inari
4 Uramaki Spicy tuna
4 Uramaki Laks shiso
4 Uramaki Tempura Ebi
4 Hoso Tamago
Go Green Menu (Vegetar) 18 stk 150,-
2 Nigiri Inari
2 Nigiri Tamago
2 Nigiri Avocado
4 Uramaki Good Greens
4 Hoso Agurk
4 Hoso Avocado
Lille Rulle Menu 16 stk 200,-
Stadig en favorit.
4 Uramaki Not Like California
4 Uramaki Laks Shiso
4 Uramaki Spicy Tun
4 Kaburimaki Tun Tataki
Ichi Menu 20 stk 225,-
En lille spicy og smagfuld menu.
2 Nigiri Flammegrillet Laks
2 Nigiri Flammegrillet Ebi
4 Kaburimaki Spicy Crunchy Salmon
4 Uramaki Teriyaki Laks
4 Uramaki Tempura Ebi
4 Hosomaki Laks
Ko Ko Menu 12 stk + 2 stk crispy ebi 115,-
God til børn eller sushi-nybegynderen.
2 Nigiri Laks
2 Nigiri Ebi
4 Hosomaki Laks
4 Hosomaki Agurk
2 Crispy Ebi
Vegetar Menu (kan laves vegansk) 20 stk 195,-
Go Green a bit.
2 Nigiri Inari
2 Nigiri Tamago
4 Kaburimaki Avocado Dream
4 Kaburimaki Nametake Green
4 Uramaki Good Greens
4 Hosomaki Avokado
MENUER GODE TIL TO
Stor Rulle Menu 32 stk 390,-
Vores klassiske rullemenu dobbelt op.
8 Uramaki Not Like California
8 Uramaki Laks Shiso
8 Uramaki Spicy Tun
8 Kaburimaki Tun Tataki
Noah Katsu Menu 32 stk 390,-
Menu kun med sprøde rejer.
8 Uramaki Tempura Ebi
8 Kaburimaki Ebi/Salmon
8 Kaburimaki Ebi/Tuna
8 Hosomaki Temupura Ebi
Edo Menu 48 stk 400,- (NY)
God til at dele mellem voksne og børn
8 uramaki Laks Shiso
8 uramaki Good Green
8 uramaki Tempura Ebi
8 uramaki Krebsehale/trøffel
8 Hosomaki Laks
8 Hosomaki avokado Kimchisesam
Kaito Menu 40 stk 545,-
Hvis man godt må forkæle sig selv lidt med jomfruhummer, danske rejer, tun og ørredrogn.
2 Nigiri Laks
2 Nigiri Flammet Hamachi
2 Nigiri Tun med Kizami Wasabi
2 Nigiri Flammet Jomfruhummer
4 Kaburimaki Half Green
8 Kaurimaki Tun Tataki
4 Uramaki Not Like California
8 Uramaki Tempura Ebi
4 Hosomaki Laks
4 Hosomaki Reje
Okiniri Menu 40 stk 495,-
Spicy, crunchy menu med masser af laks og sprøde rejer.
4 Nigiri Laks
4 Nigiri Flammet Laks
8 Uramaki Tempura Ebi
8 Kaburimaki Ebi/Salmon
8 Kaburimaki Spicy Crunchy Salmon
8 Hosomaki Laks Hvidløg
MENU GOD TIL TRE
Namu San Menu 60 stk 685,-
Menu med lidt af alle favoritterne.
3 Nigiri Laks
3 Nigiri Flammet Ebi
3 Nigiri Flammet Laks
3 Nigiri Inari
8 Uramaki Teriyaki Laks
8 Uramaki Laks Shiso
8 Kaburimaki Ebi/Salmon
8 Kaburimaki Hot Tuna Tuna
8 Hosomaki Avocado
8 Hosomaki Laks
MENU TIL FIRE
Sammenkomst 80 stk 995,-
Nu hvor vi atter kan ses og nyde hinandens selskab, så skal det gøres med manér.
4 Nigiri laks
4 Nigiri Tun med Kizami Wasabi
4 Nigiri Flammegrillet Jomfruhummer med Urteolie
4 Nigiri Flammegrillet Ebi
8 Uramaki Not Like California
8 Uramaki Tempura Ebi
8 Uramaki Laks Shiso
8 Kaburimaki Ebi/Salmon
8 Kaburimaki Hot Tuna Tuna
8 Kaburimaki Tun Tataki
8 Hosomaki Laks
8 Hosomaki Tamago
Uramaki betyder Inside out roll og er en sushiruller, hvor risen er udenpå tangen. Man ser ikke uramaki ligeså meget i Japan, som man ser det i Danmark og resten af den vestlige verden, hvor de nok er den mest populære type sushi.
Not like California 50/95
Dansk Reje, japansk mayo, asparges og avokado
Toppet med umeboshi sesam
Krebsehale trøffel 50/95
Krebsehaler med dild, trøffel, flagesalt og friskkværnet peber, flødeost og agurk.
Toppet med orange tobikko.
Laks Shiso 50/95
Laks, agurk, avokado, japansk mayo, shiso
Toppet med yukari furikake og ristet sort sesam
Spicy Tuna 50/95
Spicytuna tatar med ristet sesamolie, agurk og forårsløg
Toppet med tobiko, wasabimayo og porrespirer
Tempura Ebi 50/95
Tempura ebi, avokado, spicy sauce
Toppet med ristet sort hvid sesam, unagisauce
Teriyaki Laks 50/95
Teriyakistegt laks, avokado, forårsløg og kimchi-sesam
Toppet med kimchi sesam
Good Greens 50/95
Sugarsnaps, avokado, flødeost, shiso, agurk
Toppet med purløg
Nametake Green 50/95
Tamago, asparges, forårsløg, kewpie, avokado
Toppet med purløg og nametake (soyasyltede enoki-svampe)
Kaburimaki betyder en toppet inside out rulle og er oftest toppet med skiver af fisk eller avokado. Derudover er der ofte dressinger, krydderurter og sprødt ovenpå.
Tun Tataki 80/145
Tun tataki, flødeost og avocado.
Toppet med flammet laks, unagi-sauce, katsuobushi flager og forårsløg
Half Green 80/145
Laks, flødeost, sugarsnaps, avokado, agurk
Toppet med laks, ikura, porrespirer
Ebi & Salmon 80/145
Tempurareje, avokado og forårsløg.
Toppet med flammet laks, teriyakiglace, japansk mayo og karse.
Ebi & Tuna 80/145
Tempurareje, avokado, forårsløg, yuzu kosho mayo.
Toppet med flammegrillet tun, unagisauce, yuzu kosho mayo og purløg.
Spicy Crunchy Salmon 80/145
Laks, rødløg, tamago, avocado, spicy sauce
Toppet med flammet laks, unagisauce, spicy sauce og tenkasu
(sprød crunch)
Hot Tuna Tuna 80/145
Spicy tuna tatar, agurk, forårsløg
Toppet med flammet hamachi, hot sauce og forårsløg
og krydderurter
Avocado Dream 70/135
Avocado, asparges, agurk, syltet rødløg, flødeost,
yuzu kosho mayo
Toppet med avocado, yuzu kosho og unagisauce
Hosomaki betyder tynd rulle og er en lille rulle med tangen udenpå. Modsat uramaki og kaburimaki er hosomaki meget populær og udbredt i Japan, hvor de rene smage er mere udbredt. I Danmark er de børnenes favorit af samme grund.
Alle Hosomaki kan uden beregning fås med følgende:
Sriracha hot sauce, forårsløg, hvidløg eller kimchisesam.
Tun 45,-
Laks 40,-
Reje 40,-
Tamago 40,-
Avokado 40,-
Agurk 35,-
Nigiri betyder faktisk finger og der refereres her til denne types sushi størrelse. Nigiri består som regel af en oval “risbolle” med en skive fisk, skalddyr eller andet ovenpå. I Japan er Nigiri den mest populære og ædleste type sushi pga teknikken og de rene smage.
De dypper dem ej heller i soya, men pensler dem med den type soya og mængde de finder passende. På den måde går nigirien sjældent i stykker og det er vigtigt, at den kan spises i én bid.
Laks 1stk 22,-/ 2stk 40,-
Laks Hvidløg 1stk 25,-/ 2stk 45,-
Fersk ebi 1stk 22,-/ 2stk 40,-
Tun 1stk 30/ 2stk 55,-
Inari 1stk 20/ 2stk 35,-
Tamago med tangbånd 1stk 20/ 2stk 35,-
Avokado med tangbånd 1stk 20/ 2stk 35,-
Flammegrillet hamachi med togarashi 1stk 30/ 2stk 55,-
Flammet jomfruhummer med urteolie 1stk 35/ 2stk 65,-
Flammegrillet laks med unagi striber 1stk 25,-/ 2stk 45,-
Flammegrillet ebi med sød chiliolie 1stk 25,-/ 2stk 45,-
I Namu elsker vi at lave mad og derfor laver vi også størstedelen af vores Otsumami fra bunden. Det gælder alt fra vores teriyaki-sauce, dybstegte kylling, tangsalat, forårsruller og diverse dressinger mv. Vi vælger udelukkende kød fra fritgående eller økologisk landbrug.
“Why be a chef if you don´t wanna cook?”
I Japan betyder Otsumami All you can pick and eat besides alcohol og er Japans svar på tapas. Det passer perfekt ind i vores lille Izakaya og Sushibar. Et miks, som normalt ikke helt går an i Japan, men vi må godt i Ebeltoft.
A la carte retter fra Namus Tasting Omakase
Hummermiso med surf´n turf gyoza 65,-
Gyoza med bertels gris, jomfruhummer og kongerejer, wakame og forårsløg
Hot ate 95,-
Stegt kammusling i yuzufløde med yukari furikake og urter
Edamame med pisket brunet limesmør 45,-
Japansk Carpaccio 125,-
Striploin med yuzuvinagrette, japansk mayo og purløg
Snacks
Rejechips 35,-
Sprøde rejechips med togarashi
Soyamandler 35,-
Lækre ristede soyamandler vendt i soya
Izakaya Kortet
Miso suppe 40,-
Med silkentofu, wakame og forårsløg
Øko Edamame Lime 40,-
Med lime og flagesalt
Øko Edamame Spicy sauce 40,-
Med Namu spicy sauce
Namus hjemmelavede Goma Wakame (Tangsalat) 40,-
Vores egen tangsalat med sød chili og ristet sesam
Dampet ris natural 30,-
Dampet økologisk Torii ris med ristet sesam
Dampet ris med spicy sauce og forårsløg 45,-
Dampet økologisk Torii ris med vores egen spicy sauce og forårsløg
Harumaki (Forårsrulle) 75,-
5 stk med øko gris fra Bertels, shitake, grøntsager og glasnudler
Harumaki (Vegetar) 75,-
5 stk med grøntsager og glasnudler
Gyoza (Dumpling) 75,-
5 stk med kylling, kål og ingefær
Vælg imellem
– Stegt og dampet
– Dybstegt (anbefales til take away)
Gyoza veganer (Dumpling) 75,-
5 stk gyoza med blandede grøntsager
Vælg imellem
– Stegt og dampet
– Dybstegt (anbefales til take away)
Karaage 75,- Vores populære bestseller
Dybstegt japansk øko kylling fra Hopballe
med vores hjemmelavede teriyakisauce og japansk mayo
Crispy ebi 65,-
5 Dybstegte rejer med chili
mayo
Tonkatsu 75,-
Pankopaneret dybstegt øko gris med
bulldog-sauce, japansk mayo og hjemmelavet yuzu-rødkål
Katsu Bento 125,-
Udvalg af vores mest populære sprøde Otsumami.
2 Dybstegte Harumaki
2 Dybstegte Gyoza
4 stk Karaage (Japansk dybstegt kylling)
4 stk Crispy Ebi
+ 1 chili Mayo
+ 1 Gyoza/Harumaki dip
Laks Sashimi 125,-
5 tykke skiver Færørsk laks med ikura, porespirer & ponzu sauce
Laks Tataki Sashimi 125,-
5 tykke skiver flammegrillet færørsk laks med avokado, urter & lime-ponzu sauce
Hjemmelavede Dip og dressinger
Teriyaki 10,-
Chilimayo 10,-
Ponzu 10,-
Ekstra soya 5,- (2 stk)
Ekstra ingefær Lille bæger 10,- Stort bæger 40,-
Ekstra Wasabi 5,-
Ekstra ris 20,-
Dessert
Vi har fået et lækkert udvalg af prisvindende japansk Mochi is.
Mochi er smagfuld is pakket ind i en særlig risdej – flere varianter er vegansk. Spørg for vejledning.
Frit valg 1stk 25,-
Passionsfrugt/Mango
Belgisk Chokolade
Hindbær
Pistachie/Honning
Yuzu/Citron
Vanilie
Ristet Hasselnød
Saltkaramel med salt fra Himalaya
Ice Coffee Latte
Matcha
JAPANSK DONBURI (LUN BOWL)
ØKOLOGISK DAMPET RIS, HJEMMELAVET YUZUKÅL,
PINK GARI, CITRON, FORÅRSLØG, SESAM, KEWPIE MAYO
VÆLG ML
KARAAGE MED VORES EGEN TERIYAKI SAUCE
ELLER
TONKATSU MED BULLDOGSAUCE
KOREAN FRIED CHICKEN DONBURI
KARAAGE MED VORES EGEN (KFC) KOREAN FRIED CHICKEN SAUCE, ØKOLOGISK DAMPET RIS, CITRON, FORÅRSLØG, SESAM
140,-
TILKØB AF AVOKADO EL. SOJAMARINERET ÆG 10,-