MORS DAG D. 14 MAJ
RESTAURANT MENU OG TAKE AWAY MENU
MORS DAG RESTAURANT MENU
VELKOMST COCKTAIL
PASSIONSFRUGT MOJITO MED MYNTE OG LIME
(kan fås virgin naturligvis)
SUSHI 26 STK
2 NIGIRI FL KAMMUSLING MED UNAGISAUCE, FORÅRSLØG OG IKURA
2 NIGIRI FLAMMEGRILLET LAKS
2 NIGIRI FERSK FÆRØRSK LAKS
2 NIGIRI SØD REJE MED SALTSYLTET CITRON
2 NIGIRI TORO TUNA MED BAERII CAVIAR
4 STK URAMAKI KREBSEHALE TRØFFEL
4 STK URAMAKI EBI TEMPURA
4 STK URAMAKI LAKS SHISO
4 STK KABURIMAKI EBI SALMON
OTSUMAMI
KAMMUSLING MED BRUNET MISOSMØR
PÅ SAUTERET SPINAT, TOGARASHI OG CITRON
UDVALG AF VORES SPRØDE OTSUMAMI
2 HARUMAKI MED GRIS, KÅL OG SHIITAKE
2 DYBSTEGT GYOZA MED KYLLING OG GRØNTSAGER
4 CRISPY EBI
4 STK KARAAGE (JAPANSK DYBSTEGT KYLLING)
HARUMAKI/GYOZA DRESSING
CHILI MAYO
DESSERT
BROWN BUTTER MISO KARAMEL BROWNIE MED MISOKARAMEL
RYÅ VANILIEIS OG FRISKE HINDBÆR
PR PERSON 375,-
MIN. 2 PERS
MORS DAG TAKE AWAY MENU
SUSHI 40 STK
2 NIGIRI FL KAMMUSLING MED UNAGISAUCE, FORÅRSLØG OG IKURA
2 NIGIRI FLAMMEGRILLET LAKS
2 NIGIRI FERSK FÆRØRSK LAKS
2 NIGIRI SØD REJE MED SALTSYLTET CITRON
8 STK URAMAKI KREBSEHALE TRØFFEL
8 STK URAMAKI EBI TEMPURA
8 STK URAMAKI LAKS SHISO
8 STK KABURIMAKI EBI SALMON
UDVALG AF VORES SPRØDE OTSUMAMI
REJECHIPS
2 HARUMAKI MED GRIS, KÅL OG SHIITAKE
2 DYBSTEGT GYOZA MED KYLLING OG GRØNTSAGER
4 CRISPY EBI
4 STK KARAAGE (JAPANSK DYBSTEGT KYLLING)
HARUMAKI/GYOZA DRESSING
CHILI MAYO
Menuen passer til 2 pers.
500,- for hele menuen
I ANLEDNING AF VORES 1 ÅRS FØDSELSDAG OG VALENTINSDAG D. 13 OG 14 FEBRUAR HAR VI LAVET EN SPÆNDENDE OG LÆKKER MENU TIL JER MED 36 STYKKER BLANDET SUSHI TIL EN FEJRINGSPRIS PÅ KUN 350 KR. KAN KUN KØBES D.13 & 14 FEBRUAR